Voorwaarden

De Vierde Kolonie


Lisa, Job en Lucie - Utrecht
We zijn met z'n drietjes naar Drenthe geweest. We zaten daar in De Vierde Kolonie, een fantastisch huisje in Wilhelminaoord. We zijn hier al vaker geweest en het blijft zò fijn! Een klein huisje voor maximaal vier personen met een prachtig uitzicht, mooie omgeving, leuke eigenaars en een hottub!
We hebben heerlijk gewandeld, rondgereden in Debby (onze auto), geschaatst, gekookt, in de hottub gezeten bij 10 graden onder nul, Oud Geld afgekeken (ik mis de Bussinkjes nu al) en Lucie liet ons beide dagen uitslapen! Geslaagd dus, dit weekend.


Ruud en Ans - Zevenaar
Wat hebben wij gebofd dat we van onze kinderen een weekend in 'De Vierde Kolonie' cadeau kregen! Het was nog mooier dan we uit verhalen al verwacht hadden! Huis en erf zijn een droom en de omgeving is erg interessant. Mijn compliment voor de manier waarop jullie dit 'goedje' gerealiseerd hebben. In de Hottub onder een heldere sterrenhemel met een glas wijn.... jammer dat een weekend zo gauw voorbij is, maar we komen terug!

Bram, Maaike en Teun - Utrecht
We hebben genoten van jullie heerlijke veranda en grasveldje! De schommel doet het prima, onze kleine Teun heeft er flink veel plezier van gehad. De omgeving was prachtig en we hebben zeker gebruik gemaakt van jullie wandel- en fietskaarten. We zullen dit plekje zeker aanraden!

Bernadette en Peter - Haarlem
We waren toe aan rust en dat hebben we zeker gekregen! Heerlijk ook om te kunnen wandelen vanuit het huis! Een heel mooi plekje in een heel compleet en sfeervol huisje, fijn dat jullie dan ook met anderen willen delen! De geschiedenis van de Kolonie is heel boeiend!

Annette, Arnold en Ralph - Haarlem:
Heerlijk onthaasten op een rustgevende plek! Je waant je even in een andere wereld. Het huisje is zeer compleet ingericht en als je kinderen hebt, kom je niets te kort. Onze zoon van 4,5 maand heeft het zeer naar zijn zin gehad. Aan alles is gedacht, kinderbed met goed matras, aankleedkussen, magnetron sterilisator en zelfs speelgoed,. Leuke voorbereide wandelroutes, we hebben ze bijna allemaal gelopen.
PS: Wij willen ook zo'n veranda!

Fam Dercksen - Hoofddorp:
Wat een genot, even helemaal weg...
Fantastisch huisje, lekker geslapen, bed lang genoeg! (ben bijna 2 meter) Super de 'kidproof-voorzieningen, ook buiten. Heerlijk vrij dankzij jullie gastvrijheid, de kinderen genieten van de dieren waar ze vrij tussen mogen lopen. We mogen alles doen/laten. Heerlijk gefietst, mooie routes. Lekker buiten gegeten achter in de tuin. Nou we komen graag terug, wel iets langer hopen we. Succes met alles, ga zo door!

Andrey, Nicolette en Bobby
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben het heel erg naar ons zin gehad. Heerlijk geslapen. Het is hier lekker kneuterig. Oja.... en het huisje... helemaal top! Net zoals jullie Magazine. Alles erop en eraan. Super!