Waardevolle vakantie

Naast ruimte en veel natuur krijg je dit er ook allemaal bij!

Betaalbaar

Het huisje is per nacht te huur. Kosten per nacht: 100,- door de weeks en 110,- in de weekends (vrij. t/m zon.) en tijdens schoolvakanties. Incl 1 x opgestookte hottub. Eenmalig schoonmaakkosten 50,- voor huisje en hottub.

Inclusief

Schone en opgestookte hottub, veranda met prachtig uitzicht, zonnige tuin. Badjassen, éénpersoonsdekens, keukenlinnen, baby- kinderspullen, speelgoed. Er is nog veeeeel meer. Bekijk hier de inventarislijst

Hottub

Op het terrein van het huisje staat een eigen hottub, we stoken hem gratis voor jullie op. Wel graag op tijd aangeven, het opstoken duurt enkele uren. Willen jullie er vaker in, geen probleem, kost 15,- per keer extra!

Annulering

Zijn er persoonlijke omstandigheden waardoor het verblijf niet door kan gaan. Je kunt gratis annuleren en hopelijk kunnen jullie een andere keer de 'schade' in halen.

Niet vergeten

Bad- en bedlinnen (1-pers.) dus handdoeken/washandjes en matras- kussen en dekbedhoes. Dekens, kussen en keukenlinnen zijn aanwezig! Bekijk hier de inventarislijst

Max 4 personen

Het huisje is geschikt voor 1 tot 4 personen, er is twee-persoonsbed, 2 een-persoonsbedden en kinderbedjes. Helaas zijn huisdieren en roken niet toegestaan.

Meer weten, we vertellen graag!

Via onderstaand formulier of mail ons via info@devierdekolonie.nl, we reageren snel!